Over Lourenz

Wat leuk dat je mijn site bezoekt en nu meer over de persoon achter al dit werk wilt weten!

Ik ben Lourenz Ruiter, fotograaf, filmer, vormgever en fietser. Dit waren de dingen die ik als kind al graag deed of er een enorme fascinatie voor had.

Mijn eerste camera was een ‘brownie’, niet veel later gevolgd door een Agfamatic. Dat ik ging fotograferen was al bijna voorbestemd: mijn moeder fotografeerde veel en haar moeder(!) ook al. In die tijd was dat niet gewoon. Al snel hadden we ook een filmcamera met geluid in huis. Magisch!

Tekenen behoorde natuurlijk al wel direct tot mijn mogelijkheden, in tegenstelling tot fotograferen en filmen heb je daar geen dure apparatuur voor nodig.

Uiteindelijk heb ik van dit alles mijn werk gemaakt, samen met het ontwerpen en maken van websites een compleet pakket. 

Ik houd ervan om min of meer complexe zaken toch helder in beeld te krijgen. Dat zie je aan de verzorgde fotografie, de verhaallijnen in de films, de logo’s en huisstijlen die ik ontwerp. Bij het meer vrijere werk vind ik het juist interessant om met verwachtingen die de kijker heeft te spelen. 

Als fotograaf in Gouda ben ik zeer flexibel. In heel Nederland heb ik opdrachten en ook regelmatig daar buiten fotografeer ik en film ik. Al was het maar voor mijn reisverslagen. Want reizen doe ik ook graag, als het even kan op de fiets.

Hopelijk bevalt mijn portfolio je en kan ik ook wat voor jou betekenen.

Ik hoop je snel te zien!

Lourenz

fotograaf, filmer, vormgever & fietser

Mogelijkheden

De mogelijkheden die ik kan bieden zijn o.a.:

  • fotografie
  • film
  • vormgeving
  • websites

Maatwerk

Voor meer informatie en inspiratie om jouw ideeën helder te krijgen vraag je vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

helder in beeld

Fotografie, film & vormgeving

Neem contact op via telefoon of onderstaand formulier.

0182-743404