BrandMR

Een groot team

Houd je site aantrekkelijk en up-to-date.
Vermijd lelijke placeholders.

het format

BrandMR vroeg om hulp bij het fotograferen van het team.

De uitdaging: hoe zorg je ervoor dat je placeholders (die standaard tekeningetjes als er een profielfoto mist) vermijdt als het team is groot en verspreid over het hele land woont en werkt. Die krijg je niet allemaal op één of een paar dagen op dezelfde plek bij elkaar. En hoe houd je de uitstraling op de website dan toch uniform?

De oplossing: om het praktisch te houden is er gekozen voor een photoboot, waar mensen zelf hun profielfoto kunnen maken. Door als professioneel fotograaf mee te denken, kijken en ontwikkelen heb ik een format ontwikkeld, waarbij er een uniforme uitstraling op de website gerealiseerd wordt en er binnen de kaders toch een grote mate van vrijheid is voor teamleden om zichzelf te fotograferen. Dit wordt mede gerealiseerd door een photoshop sjabloon, waar bij direct de verschillende bestandsformaten worden gemaakt voor de verschillende beeldschermen waarop de website vertoond wordt (laptop / tablet / mobiel) en de verschillende plekken op de site.

website BrandMR

1 foto – 3 formaten

met behulp van een photoshop sjabloon
voor een uniforme uitstraling,
automatisch gegenereerd dus zonder veel werk.

Veel websites hebben verschillende beeldformaten nodig om goed vertoond te kunnen worden op verschillende beeldschermen (computer, laptop, tablet, allerlei soorten mobieltjes). Dankzij een template dat ik voor BrandMR heb ontwikkeld is het heel eenvoudig om een uniforme uitstraling te realiseren. Op maat gemaakt voor elke website.

Profielfoto’s voor een groot team

mooi, uniform en eenvoudig

vraag nu aan

alle vormen van

bedrijfsfotografie

op één plek